Имаш въпрос?
0879373883

Връщане и замяна

Тук можете да се запознаете с процедурите за замяна и връщане на стоки, закупени от онлайн магазина собственост на фирма: 

“Ви Ем Ти” ООД, ЕИК 202753080

България, София,

contact@sugarbabe.bg

Тел: + 359 879 373 883

“Ви Ем Ти” ООД спазва стандартите учредени от Комисията за Защита на Потребителите в България за връщане и отказ от поръчка.

 

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАМЯНА ЗА ДРУГ РАЗМЕР ИЛИ ДРУГ ПРОДУКТ 

В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ.  

Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим).

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени по имейл или на телефон:

contact@sugarbabe.bg , + 359 879 373 883

Следвайте следните стъпки:   

 1. Потърсете ни на посочените телефони или ни изпратете мейл с информация за вашия имейл адрес, телефон, номера на поръчката и причината, поради която желаете да замените един или няколко продукта. Моля посочете с кои продукти желаете да ги замените.  Формуляр за връщане и замяна, можете да изтеглите от тук.
 2. След получаване на вашето запитване, ние ще потвърдим на вашият имейл и/или по телефона. 
 3. Замяна се осъществява само ако исканият модел, цвят и размер е наличен. 
 4. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им. 
 5. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, „Ви Ем Ти“ ООД приспада първоначално заплатената от клиента сума и го информира за размера на крайното доплащане. 
 6. Разходите по замяна или връщане на продукти е за сметка на клиента.   

 

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

В случай, че върнатият артикул не отговаря на описаните по-горе изисквания, “Ви Ем Ти” ООД запазва правото си да върне стоката обратно до клиента, за негова сметка.  

 

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА  

Клиентите на онлайн магазин sugarbabe.bg могат в 14-дневен срок от датата на получаване да върнат закупена стока. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране.  

Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). 

Всички въпроси, свързани със връщане на продукт, могат да бъдат доуточнени по имейл или на телефон: contact@sugarbabe.bg, + 359 879 373 883  

Следвайте следните стъпки:   

 1. Потърсете ни на посочените телефони или ни изпратете мейл с информация за вашия имейл адрес, телефон, номера на поръчката и причината, поради която желаете да я откажете.Формуляр за връщане и замяна, можете да изтеглите от тук.
 2. След получаване на вашето запитване, ние ще потвърдим на вашият имейл и/или по телефона. 
 3. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им. 
 4. Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл. 54 и следващите от ЗЗП. Стойността на отказаната и върната стока се възстановява в 14 дневен срок след получаването и само по БАНКОВ ПЪТ. За целта, клиента поема отговорността да предостави коректно посочени данни на сметка: име на банка, титуляр на сметка, IBAN и BIC 
 5. Разходите по замяна или връщане на продукти е за сметка на клиента.  

В случай, че отказаният артикул не отговаря на описаните по-горе изисквания, “Ви Ем Ти” ООД запазва правото си да не приеме върнатата стока.  

 

Рекламации

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги. Моля преди да изпратите пратка към нас да се свържете с наш оператор, за да уточните начинът на връщане в случай на рекламация. Рекламации се приемат по реда описан в чл.122 и следващите от ЗЗП.

 

Всички върнати стоки към „Ви Ем Ти“ ООД трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта и изпратени на адрес:

За  Ви Ем Ти ООД 

гр. София, ж.к Лозенец, ул. "Капитан Тодор Ночев" 28 

Еконт Експрес – офис София Кемпински

или

гр. София, ул. Народно Хоро 33

Спиди АД - офис Спиди "Народно Хоро"

Не се приемат обратно пратки с наложен платеж.

Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма по ваш избор, с изключение на Български пощи. Пратки изпратени към "Ви Ем Ти" ООД с Български пощи не се приемат.

Връщане на място на пратки, лично от клиенти, на посочения адрес не се приемат. Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер.

На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия и клинове, долни части от бельо (бикини, боксерки, прашки). Банските костюми подлежат САМО НА ЗАМЯНА в срок от 14 дни след получаване на поръчката! Сумите за банските костюми не се възстановяват.

След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни при предоставени коректни данни на банкова сметка име на банка, титуляр на сметка, IBAN и BIC, по реда описан в чл. 54 и следващите от ЗЗП.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки