Имаш въпрос?
0879373883

11 щастливи звездни двойки

Jul/16/2019

11 щастливи звездни двойки

  Въпреки славата, ангажиментите, възходите и спадовете, изкушенията и PR-а, ви представяме 11 звездни семейства, които са заедно повече от десетилетие.

 1. Бионсе и Джей Зи – 11 години съвместен живот

  Най-богатата звездна двойка Бионсе и Джей Зи се срещат през далечната 1998г., но до 2002г. са само приятели. Официално стават семейство през 2008г., а самата церемония се случва далеч от светлините на прожекторите. Въпреки безбройните възходи, спадове, съмнения за изневери и драматични текстове на песни, двойката има 3 деца. Първородната им дъщеря Блу Айви Картър е родена Януари 2012 г., а близнаците Руми и Сър Картър се появиха на бял свят Юни 2017г. В момента семейството се радва на безоблачно щастие, като се надяваме да са оставили неприятните моменти зад гърба си.

2. Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - 19 години съвместен живот

  Запознава ги актьорът Дани Де Вито през 1998г., но близо 9 месеца двойката се среща само като приятели. Въпреки, че искрата на любовта припламва от самото начало, актьорите пристъпват бавно в отношенията си.  През лятото на 2000 г. се ражда сина им Дилън, а няколко месеца по-късно двойката сключва брак. Дъщеря им Карис Зита Дъглас е родена на 20 Април 2003 г. Трудностите и препятствията, пред които ги изправя съдбата ги прави сплотено семейство. Катрин е диагностицирана с биполярно разстройство и няколко пъти се лекува в клиника. Майкъл се бори за живота си след диагнозата рак на гърлото. Катрин е 25 години по-младата от мъжа си, но застава твърдо зад него и той успява да пребори коварната болест.

3. Виктория и Дейвид Бекъм – 20 години съвместен живот

  Чаровната и талантлива Виктория, среща Дейвид в далечната 1997г., на мач на Манчестър Юнайтед, когато футболиста проявява желание да се срещне с момичетата от „Spice Girls“. Любовта им пламва от пръв поглед и се превръща в красива връзка. Двамата демонстрират щастлив брак и се радват трима сина – Бруклин, Ромео и Круз и на една чаровна дъщеричка – Харпър. Звездното семейство е изключително интересно за таблоидите не само заради здравата им семейна връзка. Виктория Бекъм е успешна бизнес дама и дизайнер, с неподправен елегантен стил.

4. Уил и Джейда Пинкет Смит - 22 години съвместен живот

  Уил и Джейда се срещат през далечната 1994 г. на снимачната площадка на „Принцът от Бел Еър“ и три години по-късно сключват брак. На 8 Юли 1998 г. се ражда сина им Джейдън Смит, а две години по-късно на 31 Октомври – дъщеря им Улоу Смит. Да запазиш семейството сплотено, под светлините на прожекторите и предвид всички достъпни изкушения е задача, с която продължават да се справят и до ден днешен.

5. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес – 23 години съвместен живот

  Двойката се среща през 1995г. на снимачната площадка на австралийският сериал „Корели“. Година по-късно – на 11 Май 1996г., вече са семейство. Интересен факт е, че Дебора е цели 13 години по-голяма от Хю. Двойката често става жертва на подмятания и подигравки, заради възрастовата разлика, но затова пък семейството им е стабилно. Двамата се радват на прекрасна връзка и две осиновени деца, като тайната на дългогодишната им любов се крие в прекарване на пълноценно време заедно.

6. Опра Уинфри и Стедман Греъм – 33 години съвместен живот

  Живота на Опра Уинфри не започва с красива приказка. Коства й изключително много да си проправи път от гетото до славата, за да се превърне в една от най-влиятелните жени на планетата. През 1986г., живота и се променя тотално. Шоуто на Опра Унфри започва да се излъчва по 120 канала с над 10 милиона зрители. Още първата година от излъчването му, шоуто печели над 125 милиона долара, като 30 остават в банковата сметка на Уинфри. Опра среща Стедман на благотворително събитие в годината, в която стартира своето шоу. Стедман е пълната противоположност на Опра, той е скромен и тих човек, който не обича да попада под светлините на прожекторите. Двойката обявява годеж, но никога не сключва брак. Вече повече от 30 години се радват на съвместния си живот и остават в историята, като една от стабилните двойки, въпреки безбройните слухове за изневери и раздели.

7. Боно и Али Хиусън – 37 години съвместен живот

  Това е звездна двойка, за която малко се говори. Те винаги са държали личния си живот на страна от погледите на зрителите. Боно и Али се срещат в училище и се женят през 1982г. Имат 4 деца - Джордан, Мемфис Ийв, Илайджа Боб Патришъс Гуги Кю и Джон Ейбрахъм. Боно израства в Дъблин – Ирландия, като съдбата му е белязана от трагедия в семейството, която остава отпечатък в целия живот и творчеството му. Майка му загива при инцидент на погребението на баща му. Именно Али е жената, която помага на Пол, както е истинското име на Боно, да преодолее трагедията, за да се превърне в легенда с огромно сърце.

8. Мерил Стрийп и Дон Гъммър – 41 години съвместен живот

  Наричат Мерил „най-великата жива актриса за всички времена“. Жена с изключителен морал и присъствие, безспорен професионалист. Живота на Мерил е белязан с една трагична любов. Именно тези обстоятелства от живота й правят връзката й с Дон Гъммър толкова силна и дълготрайна. Преди актрисата да срещне Дон, тя има връзка с многообещаващия актьор Джон Казале, който заболява от рак на костите и умира в ръцете на Мерил. Тази трагедия опустошава сърцето на актрисата. Налага й се да напусне квартирата на Казале, но тогава живота я среща с Дон. Именно той й вдъхва надежда и оптимизъм, като й помага да преодолее загубата и да продължи да живее. Дон и Мерил са заедно от 1978г. и имат четири деца.  

9. Дензъл Уошингтън и Паулета Уошингтън - 36 години съвместен живот

  Двойката се среща на снимачната площадка на продукцията „Уилма“ през 1977г., а сключват брак през 1983г. Паулета също е актриса, но решава първо да създаде здраво и стабилно семейство и тогава да се върне към кариерата. Междувременно Дензъл Уошингтън нарежда в колекцията си няколко награди Оскар и Златен Глобус. Двойката има 4 деца – Джон Дейвид, Катя, Оливия и Малкълм. Съпругата на Денъзл се завръща към кариерата си, чак след като отглежда четирите си деца и създава уютен и любящ дом…мечтата на своя съпруг.

10. Кърк Дъглас и Ан Байдънс - 65 години съвместен живот

  Да има и такива бракове. Кърг Дъглас е на 102 години, а втората му съпруга Ан е на 100. Ан Байдънс е актриса, продуцент и филантроп. Двойката се среща в Париж през 1953г., когато Кърг Дъглас снима филма „Act of Love“ и търси преводач, за да му помага в контактите с пресата. Тя отказва да работи за него, но Кърг не се отказва и я кани на среща в романтичен парижки ресторант. Въпреки цялата романтика, Ан остава непоколебима и дълго време държи дистанция.  Все пак се решава да работи за него и с течение на времето двамата се опознават, стават близки приятели и не само…! Женят се 1954г. Двойката има две деца -  Ерик Дъглас и Питър Дъглас, като Майкъл Дъглас е син на Кърг от първия му брак.

 11. Том Ханкс и Рита Уилсън 

  Като бонус към настоящата статия ще ви разкажа и за още една дълготрайна любов, скрепена с брак. Том Ханкс и Рита Уилсън са заедно от 31 години. За Том това е втори брак, като има две деца от предишната си връзка. Двойката има още две деца - Честър и Труман. Рита Уилсън е успешна актриса, родена в Лос Анджелис, Калифорния, но истинското й име е Маргарита Ибрахимова. Баща й е Хасан Халилов Ибрахимов,  българо-мохамеданин, роден в с. Брещене - Гръцко. Семейството на Хасан Ибрахимов се мести в Смолянско, България чак след 1927г., където той израства. След Втората световна война бащата на Рита емигрира в САЩ. Там той среща майка й - гъркинята Дороти. Хасан сменя името си на Алън Уилсън, приемайки за фамилия името на улицата на която живее – „Удроу Уилсън“. През 2011 година Рита Уилсън беше в България, за да открие корените на семейството на баща си. Том Ханкс твърди, че филма „Терминалът“ е посветен именно на тъст му и в негова чест е научил няколко фрази на български език, които употребява във филма.

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Звездни истории

Звездни истории -SugarBabe.bg

11 щастливи звездни двойки

11 щастливи звездни двойки - SugarBabe.bg

  Въпреки славата, ангажиментите, възходите и спадовете, изкушенията и PR-а, ви представяме 11 звездни семейства, които са заедно повече от десетилетие.1.   Въпреки славата, ангажиментите, възходите и спадовете, изкушенията и PR-а, ви представяме 11 звездни семейства, които са заедно повече от десетилетие.1. 2019-07-16T12:58:53-04:00 11 щастливи звездни двойки

  Въпреки славата, ангажиментите, възходите и спадовете, изкушенията и PR-а, ви представяме 11 звездни семейства, които са заедно повече от десетилетие.

 1. Бионсе и Джей Зи – 11 години съвместен живот

  Най-богатата звездна двойка Бионсе и Джей Зи се срещат през далечната 1998г., но до 2002г. са само приятели. Официално стават семейство през 2008г., а самата церемония се случва далеч от светлините на прожекторите. Въпреки безбройните възходи, спадове, съмнения за изневери и драматични текстове на песни, двойката има 3 деца. Първородната им дъщеря Блу Айви Картър е родена Януари 2012 г., а близнаците Руми и Сър Картър се появиха на бял свят Юни 2017г. В момента семейството се радва на безоблачно щастие, като се надяваме да са оставили неприятните моменти зад гърба си.

2. Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - 19 години съвместен живот

  Запознава ги актьорът Дани Де Вито през 1998г., но близо 9 месеца двойката се среща само като приятели. Въпреки, че искрата на любовта припламва от самото начало, актьорите пристъпват бавно в отношенията си.  През лятото на 2000 г. се ражда сина им Дилън, а няколко месеца по-късно двойката сключва брак. Дъщеря им Карис Зита Дъглас е родена на 20 Април 2003 г. Трудностите и препятствията, пред които ги изправя съдбата ги прави сплотено семейство. Катрин е диагностицирана с биполярно разстройство и няколко пъти се лекува в клиника. Майкъл се бори за живота си след диагнозата рак на гърлото. Катрин е 25 години по-младата от мъжа си, но застава твърдо зад него и той успява да пребори коварната болест.

3. Виктория и Дейвид Бекъм – 20 години съвместен живот

  Чаровната и талантлива Виктория, среща Дейвид в далечната 1997г., на мач на Манчестър Юнайтед, когато футболиста проявява желание да се срещне с момичетата от „Spice Girls“. Любовта им пламва от пръв поглед и се превръща в красива връзка. Двамата демонстрират щастлив брак и се радват трима сина – Бруклин, Ромео и Круз и на една чаровна дъщеричка – Харпър. Звездното семейство е изключително интересно за таблоидите не само заради здравата им семейна връзка. Виктория Бекъм е успешна бизнес дама и дизайнер, с неподправен елегантен стил.

4. Уил и Джейда Пинкет Смит - 22 години съвместен живот

  Уил и Джейда се срещат през далечната 1994 г. на снимачната площадка на „Принцът от Бел Еър“ и три години по-късно сключват брак. На 8 Юли 1998 г. се ражда сина им Джейдън Смит, а две години по-късно на 31 Октомври – дъщеря им Улоу Смит. Да запазиш семейството сплотено, под светлините на прожекторите и предвид всички достъпни изкушения е задача, с която продължават да се справят и до ден днешен.

5. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес – 23 години съвместен живот

  Двойката се среща през 1995г. на снимачната площадка на австралийският сериал „Корели“. Година по-късно – на 11 Май 1996г., вече са семейство. Интересен факт е, че Дебора е цели 13 години по-голяма от Хю. Двойката често става жертва на подмятания и подигравки, заради възрастовата разлика, но затова пък семейството им е стабилно. Двамата се радват на прекрасна връзка и две осиновени деца, като тайната на дългогодишната им любов се крие в прекарване на пълноценно време заедно.

6. Опра Уинфри и Стедман Греъм – 33 години съвместен живот

  Живота на Опра Уинфри не започва с красива приказка. Коства й изключително много да си проправи път от гетото до славата, за да се превърне в една от най-влиятелните жени на планетата. През 1986г., живота и се променя тотално. Шоуто на Опра Унфри започва да се излъчва по 120 канала с над 10 милиона зрители. Още първата година от излъчването му, шоуто печели над 125 милиона долара, като 30 остават в банковата сметка на Уинфри. Опра среща Стедман на благотворително събитие в годината, в която стартира своето шоу. Стедман е пълната противоположност на Опра, той е скромен и тих човек, който не обича да попада под светлините на прожекторите. Двойката обявява годеж, но никога не сключва брак. Вече повече от 30 години се радват на съвместния си живот и остават в историята, като една от стабилните двойки, въпреки безбройните слухове за изневери и раздели.

7. Боно и Али Хиусън – 37 години съвместен живот

  Това е звездна двойка, за която малко се говори. Те винаги са държали личния си живот на страна от погледите на зрителите. Боно и Али се срещат в училище и се женят през 1982г. Имат 4 деца - Джордан, Мемфис Ийв, Илайджа Боб Патришъс Гуги Кю и Джон Ейбрахъм. Боно израства в Дъблин – Ирландия, като съдбата му е белязана от трагедия в семейството, която остава отпечатък в целия живот и творчеството му. Майка му загива при инцидент на погребението на баща му. Именно Али е жената, която помага на Пол, както е истинското име на Боно, да преодолее трагедията, за да се превърне в легенда с огромно сърце.

8. Мерил Стрийп и Дон Гъммър – 41 години съвместен живот

  Наричат Мерил „най-великата жива актриса за всички времена“. Жена с изключителен морал и присъствие, безспорен професионалист. Живота на Мерил е белязан с една трагична любов. Именно тези обстоятелства от живота й правят връзката й с Дон Гъммър толкова силна и дълготрайна. Преди актрисата да срещне Дон, тя има връзка с многообещаващия актьор Джон Казале, който заболява от рак на костите и умира в ръцете на Мерил. Тази трагедия опустошава сърцето на актрисата. Налага й се да напусне квартирата на Казале, но тогава живота я среща с Дон. Именно той й вдъхва надежда и оптимизъм, като й помага да преодолее загубата и да продължи да живее. Дон и Мерил са заедно от 1978г. и имат четири деца.  

9. Дензъл Уошингтън и Паулета Уошингтън - 36 години съвместен живот

  Двойката се среща на снимачната площадка на продукцията „Уилма“ през 1977г., а сключват брак през 1983г. Паулета също е актриса, но решава първо да създаде здраво и стабилно семейство и тогава да се върне към кариерата. Междувременно Дензъл Уошингтън нарежда в колекцията си няколко награди Оскар и Златен Глобус. Двойката има 4 деца – Джон Дейвид, Катя, Оливия и Малкълм. Съпругата на Денъзл се завръща към кариерата си, чак след като отглежда четирите си деца и създава уютен и любящ дом…мечтата на своя съпруг.

10. Кърк Дъглас и Ан Байдънс - 65 години съвместен живот

  Да има и такива бракове. Кърг Дъглас е на 102 години, а втората му съпруга Ан е на 100. Ан Байдънс е актриса, продуцент и филантроп. Двойката се среща в Париж през 1953г., когато Кърг Дъглас снима филма „Act of Love“ и търси преводач, за да му помага в контактите с пресата. Тя отказва да работи за него, но Кърг не се отказва и я кани на среща в романтичен парижки ресторант. Въпреки цялата романтика, Ан остава непоколебима и дълго време държи дистанция.  Все пак се решава да работи за него и с течение на времето двамата се опознават, стават близки приятели и не само…! Женят се 1954г. Двойката има две деца -  Ерик Дъглас и Питър Дъглас, като Майкъл Дъглас е син на Кърг от първия му брак.

 11. Том Ханкс и Рита Уилсън 

  Като бонус към настоящата статия ще ви разкажа и за още една дълготрайна любов, скрепена с брак. Том Ханкс и Рита Уилсън са заедно от 31 години. За Том това е втори брак, като има две деца от предишната си връзка. Двойката има още две деца - Честър и Труман. Рита Уилсън е успешна актриса, родена в Лос Анджелис, Калифорния, но истинското й име е Маргарита Ибрахимова. Баща й е Хасан Халилов Ибрахимов,  българо-мохамеданин, роден в с. Брещене - Гръцко. Семейството на Хасан Ибрахимов се мести в Смолянско, България чак след 1927г., където той израства. След Втората световна война бащата на Рита емигрира в САЩ. Там той среща майка й - гъркинята Дороти. Хасан сменя името си на Алън Уилсън, приемайки за фамилия името на улицата на която живее – „Удроу Уилсън“. През 2011 година Рита Уилсън беше в България, за да открие корените на семейството на баща си. Том Ханкс твърди, че филма „Терминалът“ е посветен именно на тъст му и в негова чест е научил няколко фрази на български език, които употребява във филма.

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки